Mozkové kung fu (bojové umění) – kineziologie One Brain, svalový test a numerologie.

Iva Hemska

15. 10. 2020

Mozkové kung fu (bojové umění) – kineziologie One Brain, svalový test a intuitivní numerologie   

Krafmaga je bojové umění, kde se využívá zbraní proti bojovníka ve svůj vlastní prospěch. Trénují vás, abyste dokázali obrátit možnou hrozbu proti útočníkovi.

Karate je čistý způsob bez zbraní. Založený na opakování stejných pozic a kombinací, které jakmile se jednou naučíte, jsou v podvědomí a při nebezpečí víte,  co máte dělat. A nikdy to nezapomenete.

Taekwondo je sestra karate.  Je to bojové umění, které znamená ruka, noha, cesta. A spousta dalších.

Je to umění tradic, které se postupem času zdokonalovali a rozrůstali. Učí obrany z té fyzické stránky. A co psychická? Přitom tam je mnohem horší dopad a následky než úder nebo fyzická bolest celkově. Musíme se o naší psychice snažit dozvědět víc. Hledat svoje slabiny. Odpovědi sami v sobě. Porozumět svým pocitům a naše strachy proměnit v sílu. Nedovolit strachu, aby nás ovládl.

Já už svou metodu na obranu psychiky našla – umění Transformace osobnosti s rozvojem potenciálu.

Během Transformační terapie se setkáme s velkými soupeři uvnitř nás. Ale jen dobrem můžeme zvítězit. Proto je důležité, začít včas aby nám nic neubližovalo. Zevnitř a posléze i z venku.

Někdy je ta nejtěžší věc, přiznat si pravdu…začít problémy řešit, postavit se jim, neschovávat se za žádné prášky, alkohol a jiné oblbováky.  Neutíkat a netáhnout to za sebou celý život. Neuzavírat se s tím v kruhu.

Tím komplikujeme životy dalším – našim blízkým a milovaným. 
Ti si to zase ponesou v sobě a budou ubližovat zase dalším, a tak dokola.
Štěstí jednoho, je i štěstí druhého. Jakou máme energii, tu posíláme dále.

Ve světě je mnoho zloby a špatných lidí, které utvořili špatní lidé, kterým zase někdo něco špatného udělal, protože to někdo dělal jim. Musíme se umět bránit. Vyhodnotit včas, co se nám snaží ublížit. Naslouchat svému instinktu a zastavit to. Neodrážet, ale ukončit.

Zvednete ruku na člověka před vámi, když se vám něco nelíbí a řekněte: „NE, UŽ DOST, UŽ TO STAČILO, TAKHLE NE! BUDE TO TAKHLE!“ Já už jsem svého učitele našla a změnilo mi to život. Děkuji paní Hemské, je to můj anděl strážný tady na Zemi. Buďme dobří, silní a šťastní.

Jana Bartošová

NEMŮŽETE NEBO NEVÍTE, JAK NALÉZT SÁM SEBE?
CHCETE ZMĚNIT SVŮJ ŽIVOT?

NAPIŠTE. OZVĚTE SE. OBJEDNEJTE SE. SE MNOU NALEZNETE ŘEŠENÍ.
 
Veškeré terapie, je v případě vašeho zájmu možno provést i online.

Další příspěvky